Bedrijvenpark Hoeksche Waard is een kwalitatief hoogwaardig bedrijvenpark passend bij de landelijke omgeving waarin zij zich bevindt. Het geheel is ruim opgezet, 53% van de grond in het park wordt uitgegeven. Centraal in het park ligt een zone van ca. 200 meter breed, ingericht met groen en water.

Het terrein is voorzien van glasvezel, de openbare ruimte worden met LED-lampen verlicht die waar mogelijk dimbaar zijn om lichthinder te voorkomen en we oriënteren ons op een collectieve duurzame energievoorziening.

Alles bij elkaar bieden wij een moderne omgeving die van alle gemakken voorzien is, maar waarbij aandacht is voor duurzaamheid.

Duurzame opzet van uw nieuwe bedrijfsruimte

Kiest u voor een duurzame opzet van uw nieuwe bedrijfsruimte, dan kunt u rekenen op al onze medewerking. Immers duurzame gebouwen verbruiken minder energie, gaan langer mee en hebben een hogere toekomstige waarde. Vaak kunnen via een aantal eenvoudige maatregelen in het ontwerp al verbeteringen op het gebied van duurzaamheid worden gerealiseerd. U kunt de duurzaamheid van uw gebouw ook zelf ‘meten’ aan de hand van speciaal daarvoor ontwikkelde software, dat op verzoek beschikbaar is. Hiermee toetst u het ontwerp op de vijf modules: energie, milieu, gezondheid, gebruikskwaliteit en toekomstwaarde.

Waar zijn wij gesitueerd

Bekijk in het groot Open in Google maps

Impressie