Eerste paal logistiek bedrijfsgebouw van Necron Group en Aan de Stegge Twello

Geplaatst op 15-12-2022 om 03:30

Dinsdag 13 december was het feest op ons bedrijvenpark. Met het slaan van de eerste paal door wethouder Paul Boogaard (Economie) van gemeente Hoeksche Waard hebben Necron Group en Aan de Stegge Twello het feestelijke startsein gegeven voor de nieuwbouw van een logistiek bedrijfsgebouw. Na de zomer is dit state-of-the-art bedrijfsgebouw van ca. 13.500 vierkante meter gereed.

Moderne en duurzame logistieke ontwikkeling
Het ultramoderne logistieke centrum wordt gesitueerd aan de Sikkel op het laatst beschikbare perceel in de 20 hectare Bedrijvenpark Hoeksche Waard. Het gebouw op een perceel van 18.681 m2 beslaat 13.504 m2, waarvan 12.714 m2 bedrijfshal en 790 m2 kantoorruimte. Daarnaast wordt voorzien in 154 parkeerplaatsen.

“Wat een eer om, namens het gemeentebestuur, de eerste paal te mogen slaan van de nieuwbouw van een ultramodern, logistiek centrum op het strategisch gezien gunstige gelegen Bedrijventerrein Hoeksche Waard. Het duurzaam en innovatief bouwen van zo'n nieuw gebouw past helemaal bij de ambitie van dit bedrijvenpark. We zijn in deze regio trots op onze mooie, innovatieve bedrijven en de bouw van een ultramodern, logistiek centrum in Heinenoord zien wij als een enorme aanwinst voor de Hoeksche Waard. Met de komst van dit centrum is ons terrein bijna in zijn geheel gevuld met bedrijven.”, aldus wethouder Paul Boogaard van de gemeente Hoeksche Waard tijdens de feestelijke eerste paal ceremonie.

Duurzame filosofie van bouwen 
“Het is natuurlijk geweldig dat we hier nu de bouw zijn gestart in de Hoeksche Waard. Deze plek is uitstekend gesitueerd voor onze logistieke ambities, met uitvalswegen dichtbij en Rotterdam en Antwerpen op een steenworp afstand is het een topplek voor logistiek. Ook de duurzame opzet van het bedrijventerrein is geheel in lijn met onze filosofie van “carbon neutral” bouwen”, aldus Ernst Sweens – Managing Director Necron Group en eindverantwoordelijk voor de logistieke portefeuille van de groep.

 

Waar zijn wij gesitueerd

Bekijk in het groot Open in Google maps

Impressie