Numafa klaar voor de toekomst op Bedrijvenpark Hoeksche Waard

Geplaatst op 12-04-2019 om 00:15

Begin dit jaar heeft Numafa Cleaning & Automation B.V. haar intrek genomen in het nieuwe bedrijfspand. Het kantoor met bedrijfshal is gebouwd op een perceel van 5.500 m2. In het pand zijn Numafa en Van Rennes Industrial Automation samen gevestigd. Ze werkten al nauw samen om klanten op maat gemaakte oplossingen te bieden en nu de bedrijven samen in één pand zitten, is die samenwerking nog intensiever geworden.

‘Wij zijn blij met het nieuwe pand. Het is ruim, overzichtelijk en aantrekkelijk, zowel voor onze medewerkers als onze klanten. Zaten we op de vorige locatie nog verdeeld over meerdere ruimtes, werken we nu vanuit één kantoorpand en één grote bedrijfshal.’, aldus Hans Andeweg (directeur).

In het nieuwe pand is een ideale werkomgeving gecreëerd met zit-sta werkplekken, veel licht en ruimte etc. En er is ruimte voor verder groei; in het nieuwe pand is er plek voor meer medewerkers, maar er is ook een optie op grond om bij te bouwen. ‘Ja, wij verwachten de komende tijd nog wel te groeien en op deze locatie nog nieuwe collega’s welkom te heten.'

Waar zijn wij gesitueerd

Bekijk in het groot Open in Google maps

Impressie