Petit Forestier gaat uitbreiden op Bedrijvenpark Hoeksche Waard

Geplaatst op 02-11-2020 om 10:15

Petit Forestier heeft een overeenkomst getekend voor een uitbreiding van 2.880 m2 van het huidige perceel en de daarnaast de aankoop van een kavel van 8.400 m2 op Bedrijvenpark Hoeksche Waard. In mei 2017 kocht REFTRADE (inmiddels overgenomen door de Petit Forestier groep) het huidige perceel van 6.000 m2 voor een nieuw bedrijfspand. Destijds werd er ook een reserveringsovereenkomst getekend voor extra grond, mocht er in de toekomst uitbreidingsbehoefte zijn. Door een stabiele groei in de activiteiten is er nu meer ruimte nodig. Niet alleen wordt de vestiging in Heinenoord uitgebreid, ook de bestaande vestiging voor koelvoertuigen in de Spaanse Polder komt naar het bedrijvenpark. 

Petit Forestier
Het familiebedrijf Petit Forestier werd in 1907 in Frankrijk opgericht. Inmiddels is de groep Europees marktleider koelverhuur, met meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van koelingen en vestigingen in meer dan 20 landen. Dagelijks bedienen zij meer dan 15.000 klanten met meer dan 4100 medewerkers via een uitgebreid netwerk van circa 280 vestigingen. In Nederland hebben zij vijf vestigingen, waarvan twee in de regio Rotterdam; in de Spaanse Polder en op Bedrijvenpark Hoeksche Waard. Deze vestigingen worden nu buren op Bedrijvenpark Hoeksche Waard. In totaal werken er straks in totaal circa 30 medewerkers bij Petit Foresteir in Heinenoord.

Het bedrijfspand
Het nieuwe pand van de vestiging voor de verhuur van koelvoertuigen heeft straks een ontvangst voor klanten en zeven bruggen voor het gereed klaarmaken van de verhuurvloot. Het aanpalende terrein dient als opslag van de voertuigen.

Waar zijn wij gesitueerd

Bekijk in het groot Open in Google maps

Impressie