Vraag naar kavels sterk toegenomen

Geplaatst op 06-07-2021 om 00:30

De afgelopen maanden is de vraag naar kavels op het bedrijvenpark sterk toegenomen (zie plattegrond). We hebben vele reserveringen mogen noteren. Van die reserveringen is een deel al in een vergevorderd stadium van de contractbesprekingen. We verwachten binnenkort de verkoop van die kavels rond te hebben. Sommige opties zijn nog nieuw. Die partijen onderzoeken nu of verhuizen naar Bedrijvenpark Hoeksche Waard voor hun onderneming daadwerkelijk mogelijk is. 

Recent hebben er tevens een aantal leveringen plaatsgevonden. Een perceel van 2.880 m2 op Veld F is verkocht aan Petit Forestier. Het perceel zal gebruikt worden als uitbreiding voor de opslag van o.a. koelcontainers. Aannemer Van den Berg Westmaas B.V. gaat een nieuw pand van 2.500 m2 ontwikkelen op veld C. De firma Mavemat gaat vanaf haar perceel van 5.000 m2 (veld F) bouwmaterialen verhuren. MVES Beheer B.V. ontwikkeld op veld B een nieuwe bedrijfslocatie van 2.133 m2. En tot slot gaat Avijs een tweede locatie voor bedrijfsunits ontwikkelen op veld D (www.avijs.nl).  

We merken dat bedrijven van binnen en buiten de Hoeksche Waard interesse hebben om naar ons bedrijvenpark te komen. Iedere onderneming is een mooie aanvulling op ons park. 

 

Waar zijn wij gesitueerd

Bekijk in het groot Open in Google maps

Impressie